Direktan let Beograd Helsinki Air Serbia

Direktan let Beograd Helsinki Air Serbia kompanijom u julu me zanima. Koja je cena avionske karte? Hvala. Jovan Đokić, Beograd

Posetilac: Jovan Đokić, Beograd
Datum: 17.06.2019
Grupa: Avio karte

Direktan let Beograd Helsinki Air Serbia

Poštovani gospodine Đokiću,

Kompanija Air Serbia počinje direktno da leti na liniji Beograd-Helsinki-Beograd od 03.06.2019. godine! Direktan let Beograd Helsinki Air Serbia avio kompanijom će se po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, obavljati ponedeljkom, četvrtkom i subotom. Cena povratne avionske karte za direktan let Beograd Helsinki Beograd iznosi OD 272 EUR sa svim plaćenim taksama i uključenim samo ručnim prtljagom. Ukoliko želite za direktan let Beograd Helsinki Air Serbia da uključite i kofer cena povratne avionske karte se kreće OD 360 EUR. Za sve dodatne informacije u vezi avionskih karata za direktan let Beograd Helsinki Air Serbia možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Nadamo se da će let na liniji Beograd Helsinki Beograd poboljšati i ubrzati transport između Srbije i Finske i po pristupačnoj ceni povezati prestonice. Želimo Vam srećan, udoban i povoljan put!

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Finsku

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji direktan let Beograd Helsinki Air Serbia bilo bi pametno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti NA OVOM LINKU.

Rezervacija i kupovina avionskih karata Beograd Helsinki

INFOBOX[1]